Pecsétviaszgomba

A pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum), másnéven reishi a keleti orvoslás szerves része, manapság azonban egyre gyakrabban használjuk a hagyományos orvoslásban is kiegészítésként. A pecsétviaszgomba hatásspektruma igen szerteágazó, sokféle problémára nyújthat megoldást vagy hozhat enyhülést.

A pecsétviaszgomba kivonatát általában kapszulázva találhatjuk meg, ritkábban por formájában is.

pecsetviaszgomba

Első lépésben érdemes kiemelni a pecsétviszgomba immunerősítő hatását, kúraszerűen alkalmazva támogathatjuk szervezetünk védekezőképességét. Nátha, megfázás esetén is ajánlott alkalmazni, mivel lerövidíthetjük a gyógyulás idejét, illetve megelőzhetők bizonyos szövődmények.

A pecsétviaszgomba különösen a daganatos megbetegedések kezelése és megelőzése alatt kerül előtérbe. Epidemiológiai vizsgálatok bizonyították, hogy a gombát rendszeresen fogyasztók között kisebb számban fordultak elő daganatos megbetegedések.

Ugyancsak bizonyított, hogy a pecsétviaszgomba hatóanyagai (oxigenizált szterolok), gátolják a koleszterin szintézisét, ezáltal pedig csökkenti a koleszterinszintet.

Krónikus gyulladásos betegségek esetén ugyancsak ajánlott a pecsétviaszgomba, bronchitis, autoimmun betegség okozta ízületi gyulladás és reuma esetén szintén javíthat állapotunkon. Krónikus fáradtság, álmatlanság és fokozott stressz esetén szintén javasolt használni, minimum a tünetek elmúlásáig. Magas vérnyomás és bizonyos idegrendszeri sejtsérüléssel járó betegségek esetén kiegészítő kezelést végezhetünk vele.

A pecsétviaszgomba segíthet csökkenti az allergia tüneteit. Allergiás időszakok alatt érdemes naponta 2-3 alkalommal pecsétviaszgombát alkalmazni, a jobb hatás érdekében az allergiás tünetek megjelensée előtt 1 hónappal elkezdhetjük szedni.

Ekcémával és más bőrgyulladásokkal küzdőknek ajánlott a pecsétviaszgomba. A gomba hatóanyagai általános gyulladáscsökkentőként funkcionálnak. Kúraszerűen ajánlott alkalmazni, illetve a tünetek megjelensétől kezdve egészen a tünetek megszűnéséig.

Érdemes tudni, hogy mindenféle gyulladásos megbetegedés esetén bizonyos életmódbeli változtatások is hozhatnak javulást: 2-3 hónapra ajánlott elhagyni a tejet, tejtermékeket, valamint a vöröshúst, a cukros, fehérliszttel készült pékáruk fogyasztását pedig mérsékeljük!

Flavin 7 termékek

Vita Crystal PVGPecsétviaszgomba kapszula 100 db

Vita Crystal PVG Pecsétviaszgomba kapszula 100 db

A pecsétviaszgomba egyik legnagyobb értéke immunrendszer erősítő hatásában rejlik, amely közvetve, vagy közvetlenül az egész szervezetre, annak egészségi állapotára hatással van.

Ár: 5790 Ft
Megnézem

Vita Crystal PVGPecsétviaszgomba kapszula 250 db

Vita Crystal PVG Pecsétviaszgomba kapszula 250 db

Gyulladáscsökkentő, koleszterinszint csökkentő, antioxidáns hatású, májvédő, tumorgátló, vércukorszint csökkentő, légzéskönnyítő, nyugtató, fájdalomcsillapító (izület), álmatlanság, krónikus hepatitisz, krónikus szívbetegség.

Ár: 12850 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!