FLAVIN-7 PREMIUM

A Flavin 7 Premium ital különböző gyümölcsök, főleg piros bogyós gyümölcsök kivonatait tartalmazza, bioflavonoidokban gazdag. Erős antioxidáns hatással bír, javítja az immunrendszer működését, illetve támogatja a szívet és javítja a vérkeringést.

Roborálásra, immunerősítésre és különböző eredetű szív- és érrendszeri panaszok kiegészítő kezelésére alkalmas.

flavin-7

Összetevők: Vörös szőlőlé, fekete ribizli lé, feketecseresznye lé, feketeszeder lé, bodza lé, szilvalé, kökény lé, antocianidin (enocianin), édesítőszer: stevia

Ajánlott napi adag: 50-100ml

Flavonoidok

Flalvonoidok növényekben találhaható, gyógyhatású vegyületcsoport részei. Több gyógynövény is a flavonoidjainak köszönheti gyógyhatását. A flavonoidok szobahőmérsékleten szilárd, nem illékony vegyületek.

Nagy mennyiségben tartalmaznak flavonoidokat a citrusfélék, bogyós gyümölcsök és zöldségek.

A flavonoidok többféle csoportba oszthatók, egészen pontosan 13 különböző csoportot különíthetünk el, ezekben kb. 4000 más-más szerkezetű flavonoid sorakozik fel. A legfontosabb csoportokat az alábbiakban mutatjuk be.

Flavanonok

Flavonokat főleg citrusfélék tartalmaznak. Meghatározzák a gyümölcsök ízét, ide tartoznak például a keserű neoheszperidózok és az íztelen rutinózok. Előbbi főleg a grapefruitban kimutatható, a gyümölcs keserű íze ennek a vegyületnek köszönhető. Utóbbi leginkább az élő narancsban található meg.

Flavonok

Főként a növények színét adó vegyületek, de szerepük az ízvilág kialakítása is. Leggyakrabbak fűszer- és gyógynövényekben találhatjuk meg őket, a kakukkfű és a rozmaring igen gazdag flavonokban. Zöldség- és gabonafélék ugyancsak tekintélyes mennyiségben tartalmaznak flavonokat.

Flavonolok

Majdnem minden növényben előfordulnak, de a legnagyobb mennyiségben gyümölcsökben, zöldségekben, fűszernövényekben és hüvelyesekben találhatjuk meg őket. Hatékony antioxidánsok, rendszeres bevitelükkel immunrendszerünket támogatjuk.

Antocianidinek

Főleg a növények színének kialakításáért felelnek, színük a környezetük pH-értékétől függ. Savas közegben vöröses, lúgos közegben kékes színűek. Bogyós gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmaznak anticianidineket, de jó forrás a körte, az alma, a csonthéjas gyümölcsök, a lilahagyma, a vörösbab és a retek is.

Flavin 7 termékek

Flavin 7 + Prémiumkapszula 90db

Flavin 7 + Prémium kapszula 90db

Flavin 7 + Prémium kapszula emelt polifenol, flavonoid tartalommal rendelkezik. Magasabb quercetin, illetve rutin tartalmának köszönhetően fokozott antioxidáns, illetve gyökbefogó hatású.

Ár: 7595 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!