Flavin Kőtörőfű (Stonebreaker) kapszula

A Flavin Kőtörőfű (Stonebreaker) kapszulája kőtörőfű-kivonat mellett tartalmaz Flavin 7 bioflavonoid-komplexet (vörös szőlőmag- és héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, feketecseresznye mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilvahéj szárítmány, almahéj szárítmány). A bioflavonoid-komplexxel javítjuk a kőtörőfű hatóanyagainak felszívódását, valamint immunrendszerünket is támogatjuk.

Kőtöfőfű kapszulát kúraszerűen alkalmazhatunk vese- és epekövek kialakulásának megelőzésére, valamint a meglévő kövek növekedésének lassítására. Vese- vagy epegörcs esetén szintén hasznos lehet, a hagyományos kezelést kiegészítve.

kotorofu

A Flavin kőtörőfű kapszula adagolása:

  • Megelőzés céljából: kúraszerűen, 3 hónapig naponta 3x1 vagy 3x2 kapszula

  • Görcsök esetén: naponta 3x2 kapszula

Epekő

Epekövek kialakulhatnak elégtlen táplálkozás, cukorbetegség, májzsugor, epepangás, magas koleszterinszint, elhízás vagy visszatérő epegyulladás hatására. Létrejöttében azonban örökletes tényezők is szerepet játszanak, az epekövessék családi halmozódást mutat.

Epekövek az epehólyagban vagy az epevezetékben képződhetnek, méretük változatos, homokszemnyi vagy diónyi is lehet.

Az epekő-betegség sokszor tünetmentes, általában véletlenül derül fény a kövek jelenlétére, többnyire más okból elvégzett röntgen vagy ultrahangvizsgálat után. Amennyiben az epekövesség mégis tünetekkel jár, úgy jelentkezhetnek erős, ismétlődő, jobb bordaív alatti görcsök, melyek tipikusan a nehéz, zsíros, vagy nagy mennyiségű étel elfogyasztása után jelentkezik.

Az epekő kezelése manapság epekőzúzással vagy műtétileg megoldott, illetve megelőzhető a megfelelő étrenddel. Epekőhajlam esetén kerülendők az állati eredetű zsírral készült ételek, részesítsük előnyben a növényi olajakat: a kókuszolajat, a repceolajat, az olívaolajat. Meglévő epekő esetén a csípős, fűszeres ételek kerülendők. Egészséges, kőmentes epe mellett azonban még hasznosak is az erélyesen fűszerezett ételek, ugyanis elfogyasztásukkal munkára serkentjük az epehólyagot, ezáltal tisztulása is megoldott.

Aprós epekövek és azok kialakulásának megelőzésére alkalmas a kőtőrőfű-kivonat, kúraszerű alkalmazásával elkerülhető vagy kitolható az epekő újratermelődése, mellette pedig fontos a megfelelő étrend betartása.

Vesekő

Vesekövesség létrejöhet életmódbeli hibák hatására: rossz táplálkozás, ülőéletmód és elégtelen folyadékbevitel miatt, azonban általában elmondható, hogy genetikai okok miatt alakulnak ki vesekövek.

A leggyakrabban előforduló fajtája a kalcium-oxalát kő, ez a kalcium és az oxálsav találkozásakor kialakuló, krisályos, durva felületű kő. A vesekőürítés meglehetősegen fájdalmas folyamat, erős, vesetájéki görcsökkel jár, a fájdalom sokszor sugárzik a derékba vagy a lábba, emellett jelentkezhet hányinger, hányás, hasmenés, láz, véres vizelet, állandó vizelési inger, valamint kialakulhat vesemedence-gyulladás.

A vesekő kialakulásának megelőzésében fontos szerepet játszik a kőtörőfű, kifejezetten az oxalátkövek keletkezését képes megakadályozni. Megelőzés céljából kúraszerűen, 3 hónapig szedjünk, naponta 3x1-et. Kialakult görcsök esetén kiegészítő kezelést végezhetünk vele, ebben az esetben naponta 3x2 szemet vegyünk be! Vesekövesség vagy vesekőhajlam esetén fontos, hogy minden nap elegendő folyadékot fogyasszunk.

Flavin 7 termékek

Flavin Kőtörőfűkapszula 100db

Flavin Kőtörőfű kapszula 100db

Csökkentheti a vesekő kialakulásának esélyét, megakadályozhatja a meglévő kövek növekedését, fokozhatja az epetermelést, így segítheti az epekő kiürülését és enyhítheti a fájdalmat.

Ár: 6740 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!